wat is eendmeel eendmeelstickers, sleutelhangers eendmeelers in hun (on)natuurlijke element de technische kwesties en FAQ's links naar websites van andere eendmelers en andere nuttige sites aanmelden, afmelden

 

Hoe aanmelden voor eendmeel?
Lid worden.
Het gehele technische gedeelte wordt verzorgd door de staf van Yahoogroups. Na het aanmelden kun je je op deze site ook voorstellen aan de rest.

Hoe moet ik me gedragen?
Gewoon: gewoon. Maar aangezien we met tientallen enthousiaste Eendrijders op de lijst zitten, en iedereen natuurlijk erg enthousiast is, zullen we met z'n allen moeten proberen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom wat 'wenken':
  1. Laat als je antwoordt alleen dat stukje tekst staan waar je antwoord over gaat. Haal ook alle overbodige tekst weg zoals de reclame en regeltjes als: van:..., aan..., onderwerp...
  2. Gebruik reply tags (>-tekens) voor de originele tekst.
  3. Antwoord ONDER de tekst (alinea, zin) van je voorganger (bij langere conversaties is dit wel zo duidelijk).
  4. Voorzie je mailtje van een passend onderwerp (subject). Ook/vooral als het onderwerp van de mail veranderd is.
  5. Voorkom dubbele antwoorden. Voordat je antwoord geeft, kijk dan even of iemand anders al jouw antwoord heeft gegeven door bv eerst alle mailtjes te lezen en pas dan te antwoorden.
  6. Eendmeel gaat over Eenden, Geiten en andere A-typen. Probeer andere zaken te minimalizeren om het voor iedereen interesant te houden (of gebruik Kwekmeel).
  7. Als het bericht van privëkarakter is, dan graag ook privë verzenden.
  8. Geen viruswaarschuwingen of andere "handige" of "grappige" meel.
Als iedereen zich probeert aan deze regels te houden is zo'n mailinglist een fantastisch medium. Mocht je dan nog vinden dat er teveel mail binnenkomt, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid van 'digest'. Je krijgt dan slechts 1 of 2 mailtjes per dag waarin alle onderwerpen zijn opgesomd. Dit kun je zelf bij groups.yahoo.com veranderen, in het My groups gedeelte. Als dat niet lukt, mail dan een van de lijstlijders.

Waar vind ik de archieven, polls, aan- en afmeld adressen etc?
Ook bij Yahoo-groups, en wel hier.

HELP?!?
Voor problemen en of vragen over eendmeel kun je je wenden tot eendmeel of tot (een van de) lijstlijders. Er zijn vijf lijstlijders, en wel: